Hackspettar.

Nu bygger vi om Mina sidor

Mina sidor lanserades 2009 och har sedan dess utvecklats succesivt med nytt innehåll och nya funktioner. Nu har det blivit hög tid att utveckla en ny version Mina sidor. Det gäller såväl tekniska lösningar som innehåll och användargränssnitt.

Projektet beräknas pågå under tre år men med några delleveranser längs vägen. Vi vill erbjuda fler och bättre funktioner och en mer användarvänlig tjänst. Målet är att nya Mina sidor ska bidra till att skogsägare får mer kunskap om sin skogsfastighet, och stöd i hur de kan sköta den.

Projektets förstudie visar bland annat att skogsägarna vill ha en enklare och mer användarvänlig tjänst.  Ett konkret och starkt önskemål som återkommer är att kunna koppla sin digitala skogsbruksplan till Mina sidor. Det är något vi hoppas kunna lösa med hjälp av standardformat. Vi ska också så långt det går göra det möjligt att använda Mina sidor i mobilen.

På den här webbsidan kommer du att kunna följa projektet. Vi berättar och beskriver kommande lanseringar och innehåll.

Min skogsdata lanserad

Först ut är ”Min skogsdata” som ersätter Grönt kuvert. Innehållet är till en början ungefär detsamma – det handlar om att visa upp den information om din skogsfastighet/ brukningsenhet som myndigheterna har.

  • Senast uppdaterad: 2020-08-19