Ung sparvuggla.

Kunskapsportalen

I Kunskapsportalen hittar du Skogsstyrelsens utbud av avgiftsfria skogsträffar och webbaserade utbildningar. Aktiviteterna riktar sig till dig som är skogsägare eller skogligt intresserad.

Exempel på aktiviteter är Granbarkborreskolan, som genomförs som självstudier, och distansträffar via Skype som genomförs inom olika ämnen lokalt runt om i landet.

Tekniska utbildningar, som till exempel motorsågsutbildningar, hittar du under Produkter och tjänster.

Anmäl dig till utbildning

Gå in i Kunskapsportalen. Aktiviteterna är sorterade utifrån kategori och ämne. För att se de utbildningstillfällen som är tillgängliga för anmälan klickar du på ämnesrubriken, till exempel Hyggesfria metoder eller Granbarkborreträff. Var uppmärksam på att träffarna bara är synliga fram till dess anmälningstiden gått ut, att det kan finnas flera sidor med träffar och att de inte ligger i datumordning före inloggning. Klicka på nedåtpilen bredvid anmälningsknappen för att se en mer detaljerad beskrivning av respektive träff.

När du hittat en aktivitet i Kunskapsportalen du är intresserad av och väljer Anmäl, behöver du logga in för att komma vidare. Har du inget konto sedan tidigare väljer du Registrera i inloggningsrutan och skapar ett konto.

Använder du smartphone rekommenderar vi att du först skapar ett konto för att sedan ladda hem SabaCloud-appen för bästa upplevelse.

 

 

  • Senast uppdaterad: 2021-05-21