Ung sparvuggla.

Kunskapsportalen

I Kunskapsportalen hittar du Skogsstyrelsens utbud av avgiftsfria skogsträffar och webbaserade utbildningar. Aktiviteterna riktar sig till dig som är skogsägare eller skogligt intresserad.

Tekniska utbildningar, som till exempel motorsågsutbildningar, hittar du under Produkter och tjänster.

Anmäl dig till utbildning

Anmälan görs via Kunskapsportalen. För vissa träffar kan också anmälan göras vi e-post. För att kunna anmäla dig i Kunskapsportalen behöver du ett konto. Har du inget konto behöver du registrera dig. För att se de utbildningstillfällen som är tillgängliga för anmälan klickar du på ämnesrubriken, till exempel Hyggesfria metoder eller Aktiv skogsägare - distansträff. Där finns också information om det är möjligt att anmäla sig via e-post. Var uppmärksam på att träffarna bara är synliga fram till dess anmälningstiden gått ut. Klicka på nedåtpilen bredvid anmälningsknappen för att se en mer detaljerad beskrivning av respektive träff.

Anmälan via mobiltelefon

För dig som redan har ett konto i Kunskapsportalen och vill anmäla dig till skogsträffar eller utbildningar via telefon och platta, rekommenderar vi att använda Saba Clouds app. Du hittar den där du hittar andra appar. Det webbplatsnamn som ska användas i appen är skogsstyrelsen-kunskap.

Obs! Innan du kan anmäla dig till en utbildning i appen behöver du skapa ett konto via webbsidan. 

  • Senast uppdaterad: 2023-04-18