En bild på framsidan av boken "Skogen och vattnet".

Inspirationsdagar för lärare och pedagoger

Nyhet - 23 april 2024

Under våren kan du träffa oss på Läromedia Bokhandels inspirationsdagar för lärare och pedagoger! Vi har med oss "Skogen och vattnet", vårt utomhuspedagogiska material för grundskolan, och "Lump önskar sig ett äventyr", vår barnbok för de lite yngre barnen.

I "Skogen och vattnet" finns fakta om skog, skogsbruk och vatten med praktiska utomhusövningar för förskoleklass till årskurs 9. Genom att använda materialet ger du barnen möjlighet att lära känna skogens vattendrag och våtmarker, dess invånare och nyttor.

Skogen och vattnet

 

I boken "Lump önskar sig ett äventyr" får barnen på ett lekfullt sätt uppleva livet i och omkring bäcken. Boken, som vänder sig till barn i förskoleålder och tidig skolålder, är skriven och illustrerad av Oskar Jonsson.

Lump önskar sig ett äventyr

 

Båda böckerna är helt kostnadsfria för dig som jobbar på skola, förskola eller bibliotek. 

 

- Vi hoppas att vi får berätta om våra böcker för många lärare och pedagoger, säger Lena Allthin, kommunikatör och biträdande projektledare i Grip on Life. Vi har fått många positiva reaktioner från dem som använt materialet och det vore roligt om fler vill ta med sig ett exemplar och använda i sin undervisning!

 

Inspirationsdagarna hålls runt om i landet och vi medverkar på följande platser:

Ort  Datum  Lokal
Halmstad 23 april Halmstad Arena
Kristianstad 24 april Kristianstad Arena
Växjö 25 april Fortnox
Örebro 7 maj Conventum
Umeå 16 maj Nolia
Västerås 22 maj Västerås Arena

 

Mer information om inspirationsdagarna finns hos Läromedia Bokhandel.

Inspirationsdagar våren 2024 (www.laromedia.se)

 

Hoppas att vi ses!